Hulpgesprek

Gezond omgaan met boosheid

Je wilt wel eens in een persoonlijk gesprek over je boosheid. Of misschien als echtpaar. Dat kan. Meestal merk je al in drie gesprekken dat je een nieuwe manier van omgaan met je boosheid te pakken gaat krijgen.

Goed Boos coaching biedt een traject gericht op mensen die merken dat hun leven, functioneren, relaties of gezondheid lijdt onder boosheid en frustratie.

-          Je bent gefrustreerd om iets dat je niet luktIMG_1128

-          Je bent geïrriteerd omdat iemand niet meewerkt (zoals jij wilt)

-          Je wordt witheet omdat je onrecht meemaakt

-          Je wordt ijskoud omdat een ander je niet serieus neemt en je grenzen overschrijdt

Inschrijven en info: gebruik het contactformulier. Welkom. Je bent niet de eerste en dus ook niet de enige die last heeft van zijn/haar boosheid.

De preventietraining heeft als basis drie gesprekken plus een terugkom keer met als basiselementen:

  1. In kaart brengen van de boosheid waar jij last van hebt; Uitleg van de drie stappen; Verschil tussen goed boos zijn en wraak nemen;  Verwerkingsopdracht
  2. Leerpunten over de drie stappen; Hoe uit boosheid zich? Bronnen van boosheid; Boos op iemand of iets? Verwerkingsopdracht
  3. Omgaan met je kwaliteiten en je grenzen; en met mensen die jou irriteren. Als je een relatie wilt herstellen. Terugblik en hoe ga je verder?

Meer weten of een afspraak? Neem contact op via het contactformulier

De kosten: intake/eerste gesprek van 1,5 uur € 65, vervolggesprekken van een uur € 50. Na drie gesprekken  maken we de balans op.

Voor coaching van professionals gelden andere tarieven; zie webpagina BEDRIJVEN